2013. január 28., hétfő

Permakultúra képzés Gödöllőn a REGINA Kertben március 23-24-én

Kedves érdeklődők! Az előzetes jelentkezések alapján a márciusi hétvégére beteltek a helyek. Jelenleg a várólistára lehet jelentkezni, illetve a nyári permakultúrás kurzusra, ami előre láthatóan júliusban vagy augusztusban lesz. 

A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a permakultúra szellemiségével, elvi és gyakorlati alapjaival, a permakultúrás tervezéssel, a permakultúrás zónákkal.

A képzés helyszíne a REGINA Kert és közösségi háza a REGINA Ház.
Meghívott képző: Baji Béla

A REGINA Kert egy 2200 m2-es permakultúrás szemlélettel fejlesztett biokert, melyben tanulmányozható a régi típusú paraszt kertek (hosszú, keskeny, öreg gyümölcsfák) permakultúrás fejlesztésének lehetőségei. 

A REGINA Ház pedig a permakultúra közösségi, közösségfejlesztési vetületeinek ad otthont, sokféle képzéssel, rendezvénnyel és közösségi eseménnyel.
A képzés elsősorban a permakultúra környezeti vonatkozásait és a termelést járja körül, de a hely adottságai miatt a közösségi vetületekről is beszélgetünk majd.

A képzésen maximum 15 fő tud részt venni. A képzés ára 10.000 Ft, melyet átutalással kérünk befizetni. A képzés előtti 10 napon belüli lemondás esetén a befizetett képzési díjat nem tudjuk visszafizetni.
A távolabbról érkezők a REGINA Házban tudnak aludni, hozott hálózsákban, szivacsokon.
Ha részt kívánsz venni, akkor kérjük hogy töltsd ki ezt az előzetes regisztrációs lapot: www.reginakertgodollo.hu/permakepzes
Előzetes jelentkezési határidő: 2013. március 3.
Az előzetesen jelentkezőknek folyamatosan küldjük az átutaláshoz szükséges infókat, és fokozatosan töltjük fel a helyeket.
A jelentkezések végeleges fogadása a befizetések sorrendjében történik. 

További információ: Milánkovics Kinga 06 30 9246 035